Mange mennesker døjer med halsbetændelse mindst én gang om året. Irritation i halsen; Synkebesvær; Smerte, der forværres når man synker eller taler Rødlig hals (indvendigt); Hvide belægninger på mandlerne ; Hæshed; Kløen i halsen uden hjemmepleje forsvinder virussen typisk af sig selv i løbet af 1 uges tid.
Han har nu stillet diagnosen, betændelse i mandler. og om 3 måneder, hvis det efter begynder jeg for alvor at få ondt i halsen, smerter der går fra.
Af andre årsager (tilbagevendende halsbetændelse) fik jeg i august 2016 Den opererende læge udtalt efter operationen, at mine mandler var meget . Jeg er undersøgt inde og uden på halsen af en ønh-læge, som intet fandt, . Håber på at det kan lindre alle de smerter i nakke og hals jeg render rundt. Hvad er sponseret indhold? Michael: Har du overvejet at få tjekket din hals med kikkert hos en ørenæsehalslæge? Prøver at lave afslapnings øvelser og tænke positivt. Afventer nu udredning for astma ved lungemedicinsk afdeling. Er du blevet symptomfri og hvor mange behandlinger hos hende har det krævet? Tillykke Håber at der er flere der kommer af med den lidelse. Er blevet tjekket for struma, det så rigtig fint ud, det er heller ikke reflux.

tænker, der god grund