dk com køn i tysk

Alle substantiver har et køn. På dansk har vi fælleskøn (en cykel) og intetkøn (et hus). På tysk er der tre køn, som man kan genkende på den foranstående artikel.
Ein- und Reinfälle. Tyskforlaget. Brug tilladt sammen med klassesæt af bogen. Lernstation 8: Liebesbriefe. Substantivers køn !! Die Vater ist nett. - En transvestit?.
Regler for hvilket køn navneordene er. Det er svært at give helt faste regler for, hvilket køn navneordene er, men her er alligevel nogle få regler til dig.

Dk com køn i tysk - oplagt

Beispiel: der Bäcker ord som slutterr på -eur,. Like os på Facebook :. Hunkøn feminium die angivet med et f. Lad os derfor se på en anden mulighed, som du kan gå igang med! Navneord, som starter med Ge-. Flertal: -en tilføjes ligesom ellers Disse bøjninger er selvfølgelig anderledes i andre kasus, såsom akkusativ og dativ, men for begyndere er det vigtigt at være helt sikker på det basale først. Beispiel: die Reportage, die Arroganz, die. På tysk bruges formen rigtig meget, fx die Schülerindie Sportlerin og die Kanzlerin. Forhåbentligt kan det give et par brugere en lille hjælpende hånd, når nogle af kønnene driller. Du skal være logget ind for at oprette en kommentar til denne video. dk com køn i tysk Vlog -- se vores sjove tur til Tyskland efter nye iPhones -- sikke en ballade!

det meget "agurketid"