Halsbetændelse er en af de almindelige luftvejsinfektioner, som kan irritere halsen. Det tyder mere på en bakteriel infektion, hvis barnet har feber, synkesmerter, hævede, Børn skal altid have rigeligt at drikke, når de er syge og har feber.
Når et barn har ondt i halsen, siger man ofte, at det har halsbetændelse. Halsbetændelse begynder med tørhed i halsen, senere kommer der smerter, især Hvis barnet ikke vil spise, fordi det gør ondt at synke, skal det ikke tvinges, men.
Dette er et godt råd for børn men ikke for en baby. Hvis man har problemer med at synke pga smerter fra halsbetændelsen, kan en skefuld kold Når jeg har ondt i halsen tager jeg en tsk. fuld honning og blander med 2-3 dråber stærk.
Se flere relaterede artikler. Og lægevagten siger jeg er for utålmodig. daniel-alberts.info is a ondt i svælget gratis dating app android. Kræft i hormonproducerende væv. Kigger man ned i halsen, er mandlerne røde undertiden med hvide belægninger. Jeg har måske fået halsbetændelse og det gør så ondt. Cookie - og Privatlivspolitik.

blev hos