Det skaber irritation, der giver følelsen af slim i halsen / klump i halsen. Det begyndte som følelse af snot i svælget bag ved drøbelen.
Jeg ringede for at bestille tid ved hals - næse- ørelægen, men der var 8 dages ventetid. Der er utalt tørhed og meget sejt slim i halsen endnu. Det er værst.
Jeg har fået konstateret kronisk halskatar og har i flere år haft slim i halsen, især om morgenen. Jeg har ikke hoste, ryger ikke og har ikke et. Ja, det lyder knap så læks, men det hjælper faktisk. Jeg skal prøve at have fjernet mine bihuler næste gang håber det har en god virkning. Har dengang fået lavet kikkertundersøgelse i hals og mave, samt røntgen af brystet — alt normalt. Mit skyldes hverken rygning eller stress. Jeg vil helt sikkert undersøge nogle af de ting nogen af jer har forsøgt, selvom det ikke ser ud til at nogen af jer har fundet en løsning.

Svie i halsen sejt slim i svælget - personlig

Det er dog sjældent, at folk med de lidelser, beskriver en løsning på problemet. Jeg synes, at din idé med en selvhjælpsgruppe er rigtig god! Jeg har selv været hos Mette Pedersen og kender hende som en meget grundig læge. Hej har du fået niget nyt om det? Har også konstant følelsen af slim, der hverken vil op eller ned.

greb den