Broderkrigen er i gang: Nu har danskerne tur i den For kritikken væltede ned over testen, umiddelbart efter at de sidste krydser var sat. . Peter Gades kompromisløse valg: Har ingen kontakt med forældre og søster.
Det oplyser Styrelsen for International Rekruttering og Integration (Siri), som har lavet testen til de - måske - kommende danske statsborgere.
Nye danskere skal svare på 40 spørgsmål om dansk politik, kultur og historie. Tag testen herunder og se, om du kan bestå. (Oplever du.

Dansker testen kön - lad

Indtast din e-mailadresse, så sender vi dig en e-mail med information om, hvordan du ændrer din adgangskode. De blev blandt andet spurgt om, hvor tit der er folketingsvalg i Danmark, og hvornår kvinder fik ret til at stemme. Ja, jeg accepterer betingelserne. HVAD SKAL VI SKRIVE OM? Prøven finder sted to gange om året, og sidste gang - i juni - gik den ikke ubemærket hen. Giv os et like. DF vil have racisme ud af lov mod terrorpropaganda.

Dansker testen kön - var rigtig

Hansen advarer efter svensk drama: 'Hvis vi gør det igen — så ryger vi ud'. Abonnementet er fortløbende til normalpris. Her får du mest ferie for pengene. TV: Aarhus har fået et pivskævt fodgængerfelt. På plads: Kendt DR-ekspert har fået nyt job. Test: Syv små digitale radioer med streaming. Slår grundlaget for Mette F. Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Ja, jeg accepterer betingelserne. DF stemmer mod lettere indfødsretsprøve: 'Det skal være svært at blive dansk statsborger'.

kvinde har