piger søger kvalme og utilpashed

Er der andre der har oplevet noget lignende, eller kan forklare hvad der sker i min krop - ud over at jeg bærer rundt på to små piger??På forhånd tak,Luise.
Nogle kvinder er så hårdt ramt, at de overvejer provokeret abort. Det være på længere sigt. Herudover kan utilpashed, kvalme og opkastning gennem længere tid påvirke moderens humør. Hvornår skal man søge læge? Man skal søge.
Hej piger, ville høre om nogle af jer har fået kvalme og svimmelhed tilbage?Kan blive svimmel bare ved at sidde ned/ligge, og kvalmen er der om morgenen og. Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling. Sidens indhold er baseret på egne og andres erfaringer og er således ikke videnskabeligt funderet. Kognitiv terapi hjælper både mod angst, stress og depression. Mange mænd vælger at markere fødslen med en særlig gave til deres kæreste, når hun føder deres første barn. De fleste oplever kvalme og opkastninger i større eller mindre grad i løbet af deres graviditet. Hårdt fysisk arbejde og gravid?
piger søger kvalme og utilpashed

også nogle helt bestemte